Dankzij u kunnen wij de kinderen die het zo hard nodig hebben prachtige tweedehands kinderkleding laten uitzoeken. Kinderkleding van hoogwaardige kwaliteit van alle merken. We nemen echt alle kleding aan ongeacht in welke winkel het is gekocht. Hier bedoelen we niet mee dat we enkel merkkleding aannemen. Integendeel! Alle merken zijn welkom maar we streven wel naar modieuze kinderkleding, van deze tijd, dat de kleding schoon en heel is.

We zamelen ook nog andere spullen in. Het is onze ervaring dat veel gezinnen ook behoefte hebben aan andere artikelen. Zoals verzorgingsartikelen zoals tandpasta, tandenborstels, douchegel. Maar ook voor de allerkleinste speentjes, flesjes, kruiken en slaapzakken en luiers. Onze grootste uitdaging blijft schoenen en ondergoed. De kinderen die in onze winkel komen gunnen wij nieuw ondergoed, dit kopen wij voor een goede prijs in als we daar de middelen voor hebben.

Schoenen zijn en blijven een uitdaging. Vaak zijn de schoenen die we binnen krijgen volledig opgedragen. Goede schoenen zijn zo belangrijk, zodat de voeten voldoende ruimte hebben en goed kunnen groeien. Heeft u nog prachtige schoenen staan? U zou er ons enorm plezier mee doen!

Wilt u geld doneren? Graag! Dan kopen wij daar schoenen en/of ondergoed van. Klik hier voor meer informatie op onze websiteof mail ons op info@elkkindteltmee.nl

Kleding brengen? Dat kan! Elke vrijdagochtend tussen 9.00-11.00 uur is onze winkel aan de Hogeweg 32 in Voerendaal open voor inname van kinderkleding tot maat 176.