Lente?!?
Ja, wij hebben al een klein beetje de lente in ons hoofd. De planning om binnenkort ons wintergoed te wisselen met ons zomergoed ligt klaar. Dat is elk jaar een uitdaging en dit jaar ietsjes meer. We mogen niet allemaal, als team samen aan de slag. Ook wij werken conform de corona maatregelen. Dat betekent dat twee mensen aan de slag kunnen om kleding in te pakken.

Ik hoor u denken; “Krijgen kinderen nog wel met deze extreme kou winterkleding van jullie?” Natuurlijk! Wij blijven helpen, altijd. Of het nu in onze winkel hangt of in onze opslag (straks) staat.
Een andere uitdaging die we hebben: we mogen nog steeds geen kleding in nemen. Straks gaat u ook vast kijken welke winterkleding past nog en wat niet meer. Misschien moet u net zoals ik even de zomerkleding bekijken en helaas constateren dat het niet meer past.

Komt u kleding tegen die niet meer past, wilt u deze kinderkleding even vast houden voor ons? Zowel winter als zomerkleding mag u straks weer brengen. Daar maakt u ons blij mee maar vooral de kinderen die wij helpen. Op naar de lente, maar eerst even genieten van deze prachtige heldere winterdagen met lekkere warme kleding.

Aanvraag indienen? Klik hier voor meer informatie.
Kleding brengen? Stuur ons een mailtje, info@elkkindteltmee.nl, als u kleding wilt doneren. We hopen snel weer onze deuren te openen.