Eerst werkten de vrijwilligers van de stichting van huis uit. Kleding werd thuis verzameld, gesorteerd, gewassen en gestreken. De kleding werd opgeslagen op de zolder, in het berghok of in de schuur. Wij organiseerden vervolgens kledingdagen waarbij we de voorraad meenamen naar de ruimte waar de kledingdag georganiseerd was. Aangemelde gezinnen konden daarheen komen om kleding uit te zoeken. Het was er vaak erg druk , mensen hadden geen privacy en tijd om een praatje te maken was er vaak niet.

Om die reden zijn wij op zoek gegaan naar een geschikte locatie waar wij de kleding overzichtelijk en aantrekkelijk kunnen presenteren en waar we gezinnen in een rustige omgeving kunnen ontvangen.

En er is goed nieuws!

Recent hebben wij de beschikking gekregen over een perfecte locatie, centraal gelegen in Nuth en goed bereikbaar met openbaar vervoer. Momenteel zijn we druk bezig met de inrichting en we hopen in het najaar zover te zijn dat we onze eerste gezinnen, onder het genot van een kopje koffie en een glaasje ranja, kunnen verwelkomen.

Op termijn willen wij deze locatie ook gebruiken als ontmoetingsruimte waar ouders hun verhaal kwijt kunnen, ervaringen kunnen uitwisselen, elkaar kunnen helpen etc.