Ziet u een gezin in nood? Laat het ons weten! Juist in deze barre tijden blijven wij alle kinderen uit onze regio natuurlijk helpen. Geheel coronaproof. Ons team stelt voor elk kind zeer zorgvuldig een mooi kledingpakket samen. De kleding pakketten kunnen worden afgehaald.

Ziet u een gezin in nood maar u bent geen hulpverlener? Help ons dan door uw omgeving te informeren dat wij bestaan. Door onze nieuwsberichten te delen. Voor gezinnen in nood: mail ons! Wij waarborgen uw privacy en kunnen een beetje helpen door uw kind(eren)te voorzien van mooie kinderkleding. Niemand hoeft het te weten, en het is ook niet af te zien aan de kleding. Daarom zamelen wij kleding in van hoogwaardige kwaliteit, elk kind telt mee is niet voor niks onze naam en ons motto.

Aanvraag indienen? Klik hier voor meer informatie.
Kleding brengen? Dat kan! We hopen onze deuren weer te mogen openen in februari. Tot die tijd kunt u ons mailen, info@elkkindteltmee.nl, als u kleding wilt doneren. Dan maken wij een afspraak over de inname van kinderkleding (tot maat 176) natuurlijk houdend aan de geldende corona regels.