Spannend!

Op donderdag 9 september is het dan zo ver! Dan presenteren alle deelnemers hun initiatief voor emPOWER van Burgerkracht Limburg/De Pijler 2021. Allemaal bijzondere initiatieven gericht op Limburgers die leven in armoede om zo toch mee te kunnen blijven doen aan de maatschappij. Van de allerkleinste tot de alleroudste.

Ook wij, Stichting Elk kind telt mee hebben ons ingeschreven. Wij hebben ons ingeschreven met een bijzonder project. Wij willen ons inzetten voor het verborgen kind. Jaarlijks voorzien wij 500 kinderen van prachtige tweedehandskleding van hoogwaardige kwaliteit die wij van vele moeders en vaders krijgen. Dat doet ons zeker deugd!

Toch merken wij dat er gezinnen en daarmee kinderen leven in schaamte, terug getrokken, buiten de maatschappij komen te staan en dus verborgen blijven. Het is natuurlijk een hele stap om aan te geven “wij hebben hulp nodig”. Dat begrijpen wij als geen ander. Wij zijn er niet om vragen te stellen, wij zijn er voor alle kinderen die het zo hard nodig hebben.

We hopen een financiële bijdrage te krijgen om met ons project de verborgen kinderen in Limburg, die leven in armoede, te kunnen vinden, te kunnen bereiken, te kunnen helpen. Een hele uitdaging waar we veel support van intermediairs nodig gaan hebben. Duimt u met ons mee?

We wensen alle deelnemers: Stg. Ruilwinkel Eygelshoven, Stg. His Hope, Feestneuzenbende Beekdaelen, Stg. Het Kretsje Malpertuis heel succes!