Wij zijn onze winkel weer aan het inrichten met zomerkleding. Nog even en dan kunnen we weer onze deuren openen. Dankzij Rabobank Clubsupport en Harry Maas modeschoenen uit Heerlen staan er 126 splinternieuwe schoenen.

Rabobank Clubsupport investeert een deel van haar winst in maatschappelijke bestedingsdoelen van clubs, verenigingen en stichtingen. Dankzij leden van Rabobank die op onze stichting stemden ontvingen wij 771,82 euro.
Een paar maanden later nam Ralph Maas van Harry Maas modeschoenen met ons contact op. Met de vraag of wij schoenen konden gebruiken (!). Voor een kleine vergoeding konden we de prachtigste schoenen overnemen!

We hebben nog een slag te slaan, tenslotte komen er 500 kinderen. We komen nog steeds schoenen te kort. Deze kopen we nieuw in, want te kleine of kapotte schoenen kunnen onomkeerbare schade veroorzaken aan voeten. Wilt u ons helpen? Graag!

Aanvraag indienen? Klik hier voor meer informatie.

Kleding brengen? Stuur ons een mailtje, info@elkkindteltmee.nl, als u kleding wilt doneren. Binnenkort kan het weer! Nog even de winkel op orde brengen en dan hopen we u allemaal weer te zien.