Aanvraag

Bij welke instantie u ook werkzaam bent, u kunt als hulpverlener / maatschappelijk werker bij ons terecht. Voor elke aanvraag geldt dat alleen hulpverleners/maatschappelijk werkers een aanvraag bij ons kunnen indienen voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben (onder de armoedegrens). Ook tijdens onze vakantieperiode mag u ons benaderen. Wij bieden tweedehands kinderkleding t/m maat 176 (circa 14 jaar) van hoogwaardige kwaliteit voor kinderen van gezinnen die het financieel moeilijk hebben. Indien nodig kunnen wij ook andere producten leveren.
Wilt u als hulpverlener/maatschappelijk werker een gezin bij ons aanmelden? Dat kan heel makkelijk. Vul ons formulier in (klik hier) en stuur dit naar aanvraag@elkkindteltmee.nl.

Langskomen / pakket ophalen
 
We maken een afspraak en de kinderen mogen zelf bij ons de kleding komen uitzoeken. Dat vinden kinderen zo leuk. Onze winkel ziet er daarom ook uit als een echte winkel. We zorgen voor privacy, enerzijds doordat voorbijgangers niet naar binnen kunnen kijken. Anderzijds zorgen wij ervoor dat gezinnen in alle rust kleding kunnen uitzoeken.

Ook behoort het tot de mogelijkheid om een pakket op te halen. Vul daarom het formulier goed in, zodat onze vrijwilligers weten welke kleding ze het beste kunnen uitzoeken (qua kleuren, printjes, motieven, lange of korte jurkjes etc). Pakketten kunnen door de hulpverlener of ouder worden opgehaald in onze winkel in Voerendaal.

  • Woensdag tussen 13.00 – 15.00 uur
  • Vrijdagochtend tussen 9.00 – 11.00 uur
  • Vrijdagmiddag tussen 13.00 – 15.00 uur.

Crisishulp
Heeft u een gezin in nood? Waar behoefte is aan kinderkleding en andere noodzakelijke artikelen?
Mail ons via aanvraag@elkkindteltmee.nl en vermeld in het onderwerp “Spoed”. Breng de behoeftevraag alstublieft duidelijk voor ons in kaart. Wij kijken wat we op voorraad hebben en activeren, indien nodig, ons netwerk. Meestal lukt het ons om binnen 24 tot 48 uur de spullen te verzamelen die vervolgens kunnen worden opgehaald.

Aanstaande moeders
Wij zorgen ook voor een noodzakelijke basis uitzet voor aanstaande moeders, zoals babykleding, spuugdoekjes, hydrofiel doeken, luiers, lakentjes, maxi cosi, kinderbedje, verzorgingsproducten, flesjes etc. Het aanmeldproces: is wederom mail naar aanvraag@elkkindteltmee.nl met als onderwerp “Babypakket / Babyuitzet” en geef svp aan waar dringend behoefte aan is.