Doneren

Open voor inname kinderkleding vrijdagochtend 9.00 -11.00, Hogeweg 32 te Voerendaal.

Helpt u ons door uw kinderkleding aan ons te doneren? Met uw kinderkleding helpt u kinderen uit onze regio. Kinderen van gezinnen die het financieel moeilijk hebben. U geeft uw kinderkleding die u met plezier en zorg voor uw eigen kind heeft uitgezocht een tweede kans. En geloof ons, alle kinderen die bij ons kleding komen uitzoeken lopen met een brede glimlach naar buiten.
Wij zamelen kinderkleding in van hoogwaardige kwaliteit van alle merken. We nemen echt alle kinderkleding aan, ongeacht in welke winkel het is gekocht. We streven naar modieuze kinderkleding, van deze tijd, en dat de kleding schoon en heel is.

Wij zoeken
Wij zijn op zoek naar de volgende artikelen voor de kinderen die bij ons komen:
Goede, moderne baby- en kinderkleding t/m maat 176 (circa 14 jaar)
Pyjama’s
Schoenen (nieuw)
Ondergoed (nieuw)
Jassen
Beddengoed (dekbedovertrekken, hoeslakens enz.)
Verzorgingsartikelen (denk aan tandpasta, tandenborstels, douchegel, shampoo enz.)
Baby uitzet voor onze tienermoeders (hydrofiel doeken / badcapes / slaapzakken / hydrofiele (stoffen) luiers / spenen / kruiken etc.)

Schoenen & ondergoed
Onze grootste uitdaging blijft schoenen en ondergoed. De kinderen die bij ons komen gunnen wij nieuw ondergoed. Dit kopen wij voor een goede prijs in als we daar de middelen voor hebben. Schoenen zijn én blijven een uitdaging, ook deze kopen wij in. Vaak zijn de schoenen die we binnen krijgen volledig opgedragen. Goede schoenen zijn zo belangrijk, zodat de voeten voldoende ruimte hebben en goed kunnen groeien. Heeft u nog prachtige schoenen staan? U zou er ons een enorm plezier mee doen!

Vragen?
Als u kinderkleding of artikelen aan onze stichting wilt doneren óf als u twijfelt of iets geschikt is, neem dan alstublieft contact met ons op via info@elkkindteltmee.nl. We horen ook graag van u als u artikelen heeft die niet in het bovenstaande lijstje staan. We maken vaak pakketten voor (tiener)moeders.