Doneren

Open voor inname kinderkleding vrijdagochtend 9.00 – 11.00, Hogeweg 32 te Voerendaal.

Helpt u ons door uw kinderkleding aan ons te doneren? Met uw kinderkleding helpt u kinderen uit
onze regio. Kinderen van gezinnen die het financieel moeilijk hebben. U geeft uw kinderkleding die u met plezier en zorg voor uw eigen kind heeft uitgezocht een tweede kans.
En geloof ons, alle kinderen die bij ons kleding komen uitzoeken lopen met een brede glimlach naar buiten.
Wij zamelen kinderkleding in van hoogwaardige kwaliteit van alle merken. We nemen echt alle kinderkleding aan, ongeacht in welke winkel het is gekocht. We streven naar modieuze kinderkleding, van deze tijd, en dat de kleding schoon en heel is.

Wij zoeken
Wij zijn op zoek naar de volgende artikelen voor de kinderen die bij ons komen:
Goede, moderne baby- en kinderkleding t/m maat 176 (circa 14 jaar)
Pyjama’s
Schoenen (nieuw)
Ondergoed (nieuw)
Jassen
Beddengoed (dekbedovertrekken, hoeslakens enz.)
Verzorgingsartikelen (denk aan tandpasta, tandenborstels, douchegel, shampoo enz.)
Baby uitzet voor onze aanstaande moeders (hydrofiel doeken / badcapes / slaapzakken / hydrofiele (stoffen) luiers / spenen / kruiken etc.)

Schoenen & ondergoed
Onze grootste uitdaging blijft schoenen en ondergoed. De kinderen die bij ons komen gunnen wij nieuw ondergoed. Dit kopen wij voor een goede prijs in als we daar de middelen voor hebben. Schoenen zijn én blijven een uitdaging, ook deze kopen wij in. Vaak zijn de schoenen die we binnen krijgen volledig opgedragen. Goede schoenen zijn zo belangrijk, zodat de voeten voldoende ruimte hebben en goed kunnen groeien. Heeft u nog prachtige schoenen staan? U zou er ons een enorm plezier mee doen!

Baby/kinderkamer uitzet
Heeft u een ledikantje, een maxi cosi, een kinderwagen of iets anders dat u graag wilt doneren? Mail ons dan overleggen we of er behoefte is. En we maken een afspraak zodat u de spullen direct naar de opslag (elke maandagochtend tussen 9.00-12.00 op afspraak) kan brengen. Hebben wij voldoende voorraad dan helpen wij graag een andere stichting

Speelgoed
Speelgoed nemen wij op vrijdagochtend niet meer aan. Dit vanwege ruimte gebrek in onze opslag. We zijn in overleg met de “Speelgoedbeurs van Voerendaal” naar een oplossing voor het inzamelen van speelgoed. Wilt het speelgoed nog even thuis bewaren?

Vragen?
Als u kinderkleding of artikelen aan onze stichting wilt doneren óf als u twijfelt of iets geschikt is, neem dan alstublieft contact met ons op via info@elkkindteltmee.nl. We horen ook graag van u als u artikelen heeft die niet in het bovenstaande lijstje staan. We maken vaak pakketten voor moeders.

 

Tips – waar kan ik terecht met:

Volwassen kleding doneren:

Speelgoed

  • Speelgoedbeurs Parochie Voerendaal – Inzameling in oktober
  • Stichting Samen Delen– Burettestraat 1, Heerlen

Meubels

Fietsen

Boeken

Ruilwinkels