Mooie actie samen met Ladies Circle Maastricht LC50 speelgoed pakketten samen gesteld voor 74 kinderen van kretsje Malpertuis!! Erg mooi!!!

Klik hier voor nieuwsbericht RTV Maastricht te zien: Video

Blije gezichtjes in Malpertuis vanmiddag. Kinderen die gebruik maken van Kretsje Malpertuis, kregen daar tassen vol kadootjes. En dankzij de Ladies Circle, Stichting Elk Kind telt mee en vele gulle gevers, zat daar héél wat in.

Kretsje Malpertuis deelt elke zondag voedsel en andere spullen uit aan mensen die het niet breed hebben. Jef Raike – oprichter van de organisatie – merkt dat stille armoede steeds vaker een probleem wordt in Maastricht. “Veel mensen vallen buiten de boot als het gaat om hulpverlening. Ze verdienen dan bijvoorbeeld net iets te veel om voor de Voedselbank in aanmerking te komen. Voor hen die het moeilijk hebben en met name voor de kinderen wil ik iets extra’s kunnen betekenen in de dure decembermaand. Ik vind het geweldig dat Ladies’ Circle Maastricht en Stichting Elk kind telt mee deze actie hebben opgezet”.

Ook Tine Hoogendoorn, voorzitter van de Ladies Circle Maastricht was onder de indruk van de hulp die ze bij de actie kregen. “Het was geweldig. Iedereen wilde meehelpen. In de tassen – gesponsord door Jumbo Malberg – zit dan ook werkelijk van alles. Kaartjes om te schaatsen bij Magisch Maastricht, iets lekkers door Partijhandelshop OP = OP, mondverzorgingsspullen door tandarts Mathijs Metsers, Popcorn van Pathe Maastricht, artikelen van Vivant Decorations. Ladies Circle Maastricht heeft zelf nog een bedrag ter beschikking gesteld om de kado’s voor de oudere kinderen aan te vullen”.